Meteen naar de inhoud

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 18 jul 2022

Dank u voor uw bezoek aan de Privacy Policy van BY ABIRA. Deze Privacy Policy legt uit hoe BY ABIRA (gezamenlijk, "BY ABIRA", "wij", "ons", of "onze") verzamelt, gebruikt en deelt informatie over u ("u", "van u" of "gebruiker") wanneer u toegang tot of het gebruik van onze websites ("Diensten").

Gebruikers zijn verantwoordelijk voor alle gegevens van derden die zij verstrekken of delen via de Diensten en bevestigen dat zij toestemming hebben van de derde partij om dergelijke gegevens aan ons te verstrekken.

Informatie die wij verzamelen

We kunnen informatie over u verzamelen en combineren wanneer u de Diensten opent of gebruikt, inclusief:

Contact Informatiezoals:

  • adres (straatadres, stad, staat, postcode)

Logboek- en gebruiksinformatie: zoals het browsertype dat u gebruikt, het hardwaremodel, het besturingssysteem, het IP-adres, unieke apparaatidentificaties, toegangstijden, bekeken pagina's, geklikte links en surfgedrag, zoals de bestede tijd, de site waar u vandaan komt, de site die u bezoekt wanneer u ons verlaat, en surfgedrag.

Rekeninginformatie: indien u een account aanmaakt op de Diensten, verzamelen wij de informatie die u ons verstrekt met betrekking tot de account, zoals voor- en achternaam, gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres.

Transactie informatie: zoals artikelen in uw winkelwagen, gekochte producten, productgegevens, verzendinformatie, aankoopprijs, aankoopdatum en betalingsinformatie.

Hoe wij uw informatie gebruiken

We gebruiken de informatie die we over u verzamelen om onze Diensten en andere interacties die we met u hebben te leveren, te onderhouden en te verbeteren. We gebruiken de verzamelde informatie bijvoorbeeld om:

  • onze online-ervaring te vergemakkelijken en te verbeteren;
  • producten en diensten te leveren en te leveren, authenticatie uit te voeren, transacties en retourzendingen te verwerken, en u gerelateerde informatie te sturen, waaronder bevestigingen, ontvangstbewijzen, facturen, klantervaringsenquêtes en product- of Services-gerelateerde kennisgevingen;
  • Verwerken en leveren van promoties;
  • Reageren op uw opmerkingen en vragen en klantenservice verlenen;
  • Indien u ons hebt aangegeven dat u meldingen of promotionele berichten wenst te ontvangen;
  • frauduleuze transacties en andere illegale activiteiten op te sporen, te onderzoeken en te voorkomen, en onze rechten en eigendommen en die van anderen te beschermen;
  • te voldoen aan onze wettelijke en financiële verplichtingen;
  • Toezicht houden op en analyseren van trends, gebruik en activiteiten;
  • Onze partners de mogelijkheid te bieden en te bieden om reclame en marketing aan te bieden die gericht is op uw interesses.

Hoe wij informatie kunnen delen

Wij kunnen uw Persoonsgegevens in de volgende situaties delen:

  • Externe dienstverleners. Wij kunnen gegevens delen met dienstverleners, verkopers, contractanten of agenten die transacties voltooien of diensten namens ons uitvoeren, zoals degenen die ons helpen met onze zakelijke en interne activiteiten zoals verzending en levering, betalingsverwerking, fraudepreventie, klantenservice, cadeaubonnen, ervaringen, personalisering, marketing en reclame;
  • Verandering in zaken. Wij kunnen gegevens delen in verband met een zakelijke transactie, zoals een fusie of overname van al of een deel van onze activiteiten aan een ander bedrijf, joint venture, bedrijfsreorganisatie, insolventie of faillissement, financiering of verkoop van bedrijfsactiva;
  • Om de wet na te leven. Wij kunnen gegevens delen om juridische procedures van rechtmatige verzoeken van overheidsinstanties te vergemakkelijken, met inbegrip van verzoeken om nationale veiligheid of rechtshandhaving zoals toegestaan door de wet.
  • Met uw toestemming. Wij kunnen gegevens delen met derden wanneer wij uw toestemming daarvoor hebben.
  • Met reclame- en analytics-partners. Zie het gedeelte "Reclame en Analytics" hieronder.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics, een analysedienst van Google LLC. Wij gebruiken deze dienst om te helpen analyseren hoe gebruikers de Dienst gebruiken, met het oog op het analyseren van het gebruik op verschillende apparaten en het aanbieden van verbeteringen voor alle gebruikers. Voor meer informatie over Google Analytics kunt u terecht op hun Privacybeleid. Om u af te melden voor deze functie door de Google Analytics Opt-out Browser Add-on te installeren, klikt u op hier.

Gegevensbeveiliging

Wij implementeren commercieel redelijke veiligheidsmaatregelen die ontworpen zijn om uw informatie te beschermen. Ondanks onze inspanningen is echter geen enkele beveiligingsmaatregel volledig ondoordringbaar.

Bewaring van gegevens

Wij bewaren de informatie die wij over u verzamelen zo lang als nodig is voor de doeleinden waarvoor wij deze hebben verzameld of voor andere legitieme zakelijke doeleinden, waaronder het voldoen aan onze wettelijke, regelgevende of andere nalevingsverplichtingen.

Californische privacyrechten

Als u een inwoner van Californië bent en de verwerking van persoonlijke informatie over u valt onder de California Consumer Privacy Act ("CCPA"), hebt u bepaalde rechten met betrekking tot die persoonlijke informatie. Onder de CCPA, behoudens bepaalde uitzonderingen, is "persoonlijke informatie" alle informatie die een bepaalde inwoner of een bepaald huishouden in Californië identificeert, ermee in verband brengt, beschrijft, redelijkerwijs in verband kan worden gebracht of redelijkerwijs, direct of indirect, ermee in verband kan worden gebracht.

Als u een inwoner bent van de Volksrepubliek China, hebt u het recht om te verzoeken dat wij u de volgende informatie verstrekken:

  • De categorieën en specifieke gegevens die wij over u hebben verzameld. Wij hebben de categorieën van informatie bekendgemaakt onder "Informatie die wij verzamelen", hierboven.
  • De categorieën van bronnen waaruit wij persoonlijke informatie verzamelen. Wij hebben de categorieën van bronnen bekendgemaakt onder "Bronnen van informatie en traceertechnologieën", hierboven.
  • De doeleinden voor het verzamelen, gebruiken of verkopen van persoonlijke informatie. Wij hebben deze doeleinden hierboven vermeld onder "Hoe wij uw informatie gebruiken" en "Hoe wij informatie kunnen delen".
  • De categorieën van derden waarmee wij persoonlijke informatie delen. Wij hebben de categorieën van derden bekendgemaakt onder "Hoe wij informatie kunnen delen" hierboven.
  • De categorieën van persoonlijke informatie die over u openbaar worden gemaakt voor een zakelijk doel. Wij hebben de categorieën van derden bekendgemaakt onder "Hoe wij informatie kunnen delen" hierboven.

U hebt ook het recht om te verzoeken dat wij uw CCPA-persoonsgegevens onder bepaalde omstandigheden wissen, behoudens bepaalde uitzonderingen.

Ten slotte hebt u het recht niet te worden gediscrimineerd omdat u de rechten uitoefent die in de CCPA zijn neergelegd.

Wij hebben het recht om redelijke maatregelen te nemen om uw identiteit en de authenticiteit van uw verzoek te verifiëren.

EU-privacyrechten

Personen die zich in bepaalde landen bevinden, waaronder de Europese Economische Ruimte (EER) en het Verenigd Koninkrijk, hebben op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) bepaalde wettelijke rechten met betrekking tot hun persoonsgegevens.

Voor zover de informatie die wij verzamelen verband houdt met een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon en op grond van de GDPR wordt beschermd als persoonsgegevens, wordt er in dit privacybeleid naar verwezen als "Persoonsgegevens".

Verzoeken om toegang tot gegevens

Behoudens bij wet bepaalde uitzonderingen, kunt u het recht hebben om te verzoeken:

  • een kopie van de Persoonsgegevens die wij over u bewaren;
  • om de Persoonsgegevens die wij over u hebben, te corrigeren;
  • om uw Account of Persoonsgegevens te verwijderen;
  • bezwaar te maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens voor bepaalde doeleinden;

Om toegang te krijgen tot uw privacyrechten, kunt u ons een e-mail sturen op hello@by-abira.com.

In het algemeen zullen wij verzoeken binnen een maand behandelen. Het is mogelijk dat wij u om specifieke informatie moeten vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen en/of het rechtsgebied waarin u woont. Als uw verzoek ingewikkeld is of als u een groot aantal verzoeken hebt ingediend, kan het langer duren. Wij zullen u laten weten of wij meer dan een maand nodig hebben om te reageren.

Rechtsgrondslagen voor de verwerking van persoonsgegevens

Wij kunnen uw Persoonsgegevens onder de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming verwerken op de volgende rechtsgronden:

  • Contractuele Noodzaak: kunnen wij uw Persoonsgegevens verwerken om een contract met u aan te gaan of uit te voeren.
  • Toegestaan: wanneer u toestemming hebt gegeven om uw Persoonsgegevens te verwerken. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken.
  • Gewettigd belang: wij verwerken uw Persoonsgegevens om onze Diensten aan u te verlenen, zoals het bieden van onze online gebruikerservaring, met u te communiceren, klantenservice te verlenen, onze activiteiten te marketen, te analyseren en te verbeteren, en om onze Diensten te beschermen.

Leeftijdsgrenzen

Onze Dienst is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Wij verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen. Als u een ouder of wettelijke voogd bent en denkt dat uw kind jonger dan 13 jaar ons informatie heeft gegeven, stuur ons dan een e-mail of schrijf ons op het adres dat aan het einde van dit Privacybeleid staat vermeld. Gelieve uw vragen te markeren als "COPPA Informatie Aanvraag".

Wijzigingen in dit privacybeleid

BY ABIRA kan deze Privacy Policy van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden u aan deze pagina te bezoeken om op de hoogte te blijven. Als de veranderingen materieel zijn, kunnen wij u aanvullende kennisgeving aan uw e-mailadres of via onze Diensten. Uw voortgezet gebruik van de Diensten geeft aan dat u akkoord gaat met het gewijzigde Privacybeleid.

Nieuwsbrieven

U kunt zich afmelden voor het ontvangen van onze marketing e-mails en / of nieuwsbrieven door contact met ons op zoals beschreven onder "Contact Us" hieronder. We kunnen nog steeds sturen u transactionele berichten, die de Diensten-gerelateerde mededelingen en antwoorden op uw vragen op te nemen.

Opslag van informatie in de Verenigde Staten

Informatie die wij bijhouden kan zowel binnen als buiten de Verenigde Staten worden opgeslagen. Indien u buiten de Verenigde Staten woont, begrijpt u en stemt u ermee in dat wij uw informatie naar de Verenigde Staten kunnen overdragen, en dat de Amerikaanse wetten mogelijk niet hetzelfde beschermingsniveau bieden als die in uw land.

Contact Ons

Als u vragen, opmerkingen of twijfels hebt over dit Privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via:

  • https://www.by-abira.com
  • hello@by-abira.com
nl_NLNederlands